Despre Cumperio

cine suntem   Cine suntem noi?

   Povestea noastra a inceput in 2018. Am pornit la drum cu sperante mari in a face o diferenta reala in piata online din Romania. Ne dorim sa aducem o gama de produse calitative la un pret accesibil pentru oricine. Intr-o lume atat de variata cu milioane de producatori, noi incercam sa-i gasim pe cei care chiar merita, producatori care pot sa ofere clientilor nostri calitate superioara si preturi avantajoase. Incercam sa ne diferentiem de piata onine din Romania prin preturi cu adevarat mici si adaos comercial minim fara sa facem rabat de la calitate.


retur gratuit   De ce sa alegi Cumperio.ro?

   Cu noi vei cumpara in siguranta si vei putea face retur la orice produs timp de 14 zile iar contravaloare produselor vi se va returna in cel mai scurt timp posibil fara sa iti fie puse intrebari incomode si inutile, este ok sa te razgandesti. Din pacate din cauza legislatiei in vigoare nu vei putea face retur pentru produsele de ingrijire personala in cazul in care acestea au fost desigilate dar ne poti contacta si noi vom incerca sa-ti rezolvam problema.


livrare\   Cum poti comanda?

   Pentru comenzi iti stam la dispozitie online 24/7 prin magazinul www.cumperio.ro si email contact@cumperio.ro sau telefon la 0763725442 intre orele 9:00-17:00.

Cand faci comanda online prin intermediul siteului, te vom contacta cu siguranta telefonic pentru detalii suplimentare, preferinte legate de livrare, sau pur si simplu pentru o conversatie placuta.